Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Public speaker

Als het gaat om financiën en specifiek een financiële planning en een financieel plan bied ik mij ook aan als public speaker. Ik kan als geen ander uitleggen wat het belang is van een financiële planning en waarom je een financieel plan zou moeten maken. Boek mij als public speaker en er wordt je erg veel duidelijk.


Maak een afspraak

Ik vertel je graag alles over de financiële planning en het maken van een financieel plan

Het maken van een financiële planning is belangrijk. In mijn rol als public speaker maak ik je er graag deelgenoot van. Als het om geld gaat, gaat het in de meeste gevallen om het najagen van doelen en dromen. Om die doelen daadwerkelijk realistisch te maken, is een financiële planning essentieel. Boek je mij als public speaker, dan zal ik je haarfijn uitleggen dat je met een financiële planning duidelijkheid schept en inzicht verkrijgt. Een goede financiële planning is de opmaat naar financiële onafhankelijkheid. Zie hier het belang van het maken van de juiste financiële planning. Behalve dat ik als public speaker prima over dit en andere onderwerpen kan spreken, kan ik je ook al prima helpen bij het maken van een financiële planning.

Duidelijke stappen bij het maken van een financiële planning

Als ik spreek over het maken van een financiële planning, dan ga ik uit van het maken van een aantal duidelijke stappen. In eerste instantie is het belangrijk om de huidige financiële situatie duidelijk in beeld te krijgen. Vervolgens dien je na te denken over wat precies je financiële doelstellingen zijn en denk je na over alternatieve strategieën en eventueel alternatieve manieren om je doelen na te streven. Vervolgens maak en implementeer je een actieplan. Het is eveneens duidelijk dat een financiële planning niet vaststaat. Er is dus altijd tijd en ruimte om de plannen te bekijken en om ze eventueel te herzien. 


Boek strategisch gesprek
Public speaker

Als public speaker weet ik hoe belangrijk het maken van een financieel plan is

Als je geld wilt lenen of een subsidie aan wilt vragen, dan is, zo weet ik als public speaker uit ervaring, echt bittere noodzaak om een financieel plan paraat te hebben. Investeerders willen tegenwoordig weten of je bedrijf levensvatbaar is en of je straks echt geld kunt gaan verdienen. Bij zowel het maken van een planning als een plan help ik je graag verder. Verder ben ik iemand die graag over deze belangrijke onderwerpen spreekt. Maak gebruik van mijn kennis en ervaring. Het brengt je in financieel opzicht echt verder.


Maak een afspraak