Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Financiële planning


Boek strategisch gesprek
Financieel plan

Je financiën heb je natuurlijk graag op orde. Dat zowel als je een eigen bedrijf hebt, maar zeker ook als het om jezelf als privépersoon gaat. Het maken van een financiële planning kan inzichtelijk maken hoe de financiële situatie precies is. Een plan is dynamisch. Een financieel plan en een financiële planning is dat dus ook. Dat maakt dat jij je financiële planning altijd met de tijd aan kunt passen en bij kunt stellen.  


Maak een afspraak

Het draait vaak allemaal om doelen en dromen 

In het leven, en ook als het gaat om financiën, draait veel om bepaalde doelen en dromen. Met een strakke financiële planning kun je duidelijkheid scheppen en inzichtelijk krijgen wat precies nodig is om deze doelen ook daadwerkelijk waar te maken. Een goede financiële planning is de route naar financiële onafhankelijkheid. 

Ik help je graag bij het maken van een financiële planning

Een financiële planning is iets waar ik je graag bij help. In eerste instantie gaan we kijken naar de huidige financiële situatie. Vervolgens gaan we na wat je financiële doelstellingen precies zijn, waarbij we altijd uitgaan van realistische doelen uiteraard. We gaan kijken naar alternatieve strategieën en denken na over eventuele alternatieven. Vervolgens is het een kwestie van het maken en implementeren van een financieel actieplan. Zoals gesteld is en blijft de financiële planning dynamisch. Er is dus altijd ruimte je plan te bekijken en eventueel te herzien als de realiteit weerbarstiger is. 


Boek strategisch gesprek

Investeerders trekken tegenwoordig niet zomaar even de portemonnee

Een financiële planning kan ook noodzakelijk zijn als je van plan bent om subsidies en leningen aan te gaan vragen. In dat kader dien je te weten waaruit een financieel plan bestaat. Een dergelijk plan bestaat uit vijf verschillende onderdelen: investeringsbegroting, financieringsbegroting, exploitatiebegroting, liquiditeitsbegroting en een privébegroting. Een financieel plan en een financiële planning zijn in de meeste gevallen echt noodzakelijk. Investeerders trekken niet zomaar even de portemonnee en willen eerst overtuigd worden van het feit dat je bedrijf ook echt geld gaat opleveren. Bij het proces help en ondersteun ik je bijzonder graag. 

Financiele Planning
Financiën vragen om een gedegen en structurele aanpak

Zeker als het om financiën gaat, is het verstandig om gedegen te werk te gaan en vooral structuur aan te brengen. Soms is dat nog best lastig. In dat kader bied ik mijn diensten aan. Ik kan je helpen bij het vaststellen van een financiële planning en bied ondersteuning bij het indienen van een financieel plan. Daarnaast bied ik mij ook aan als public speaker. Maak er gebruik van! 


Maak een afspraak