Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Book a Strategy call

Contact me for consultation


Note: The questions are in English, but feel free to answer in Dutch or Portuguese

Latest Event


Book a strategy call

You must complete a questionnaire before booking your consultation call.Because first, it is important that you reflect upon why you want to have a consultation call. Secondly, it is important to us to get a good insight into your situation, understand it, and align expectations. That way you can get the best value from the call.

What to expect

During the consultation call, you will get recommendations that you can immediately implement yourself.

Note

Without filling out the questionnaire you will not be eligible to get the 30 min free consultation call.But if you have any questions about the trainings in general or want to have Stella as a speaker at your event, please feel free to fill out the form on our website's contact page and we will get back to you as soon as possible.

I Want This!

What Our Customers Are Saying!

My experience with Stella was very pleasant. She is very helpful, very knowledgeable about the best way to start a business and very patient. What I liked most about my coaching from Stella is that she voluntarily took her time to show me the way. She is also very positive, and she radiates that. Her calmness is also contagious. If you want someone with knowledge, insights, patience, and the necessary experience, then I would personally highly recommend her as a business coach

Abidah Mendes

Een indrukwekkende persoonlijkheid die blijk geeft van professioneel inzicht over alle disciplines die binnen de verantwoordelijkheid van het wijkcentrum vallen. Dat betekent voor een bestuur natuurlijk ook wel eens het ontstaan van problemen maar ik bewonder de wijze waarop deze door Stella worden opgelost. Door er welhaast analytisch naar te kijken en bijna strategisch een weg weet te vinden waar iedereen zich wel bij voelt. In vergaderingen is zij voor mij een zeer gewaardeerde en gedreven gesprekspartner waardoor zij alle, voor mij nieuwe, disciplines binnen het wijkcentrum inzichtelijk heeft weten te maken.

Frans Kilian

Ik heb Stella leren kennen als een serieuze ambitieuze jongedame. Ze doet met grote toewijding de klus waar ze voor staat. Ze maakt zich er niet met een “Jantje van Leiden” van af. Ze heeft ook een goed analytisch vermogen, ze kan goed aangeven waar de knelpunten zitten. Ook schuwt ze de confrontatie niet en door haar oprechtheid zijn na deze confrontatie de zaken weer helder. Als het erop aankomt kan ze ook goed relativeren, ze houdt de werkelijkheid goed in de gaten. Ik vind haar vooral ook betrouwbaar.

Miranda Groenveld

Stella Vaz kan in het algemeen goed samenwerken met mensen. Ze weet ideeën en mensen met elkaar te verbinden. Met haar deskundigheid op het vlak mensenkennis en maatschappij verbindt Stella mensen en ideeën aan elkaar, Om samen droomplannen te realiseren. Ik werk al 4 jaar samen met Stella in het wijkcentrum. Zij vervulde deze rol effectief en op een prettige manier vanuit een natuurlijke houding waarbij zij zeer veel waarde hecht aan zorgvuldigheid, verbinding en openheid. Deze vervulling gold bij haar rol als bestuurslid en geldt nu ook bij haar rol als adviseur bij projecten.

Houriya Abbou,

Ik wil graag zeggen dat ik de consultatie met Stella geweldig vond. Ik was totaal niet op de hoogte van investeringen, d.w.z. waar te zoeken naar echte bedrijven, ook over belastingen die moeilijk te begrijpen zijn. Stella's eerlijkheid straalt ervan af en dat is zeer geruststellend voor iedereen die zich in deze complexe zakelijke onderneming wil verdiepen. Ze vertelde me ook dat we niet veel fondsen nodig hebben, wat voor mij als een grote verrassing kwam - omdat ik altijd in de veronderstelling was dat we een groot bedrag nodig zouden hebben om te beginnen investeren.Dank je, Stella, voor de tijd die je met me hebt doorgebracht om alles zo duidelijk uit te leggen. Ik waardeer het echt.

Shoba Thejopal

Lieve Stella heel erg bedankt voor al je steun.De ervaring met je ondersteuning op het gebied van communicatie en brainstormen was echt goed.Bracht me meer vertrouwen en perspectief voor de toekomst.Dank je wel lieverd voor het consult.Vriendelijke groeten,

Alessandra Rodrigues